2 Şubat 2010 Salı

Minik Terrariumlarım







Bunlar yeni Terrariumlarım. Hepsi çok şirin, mutfağıma neşe kattı.

8 yorum:

  1. Ne kadar yaratıcı bir çalışma, harika, ellerinize sağlık:) Bence evde, ofiste bina yığınları arasına tıkılıp kalmış herkes düşünmeli.. Tekrar tebrik ediyorum sizi:))

    YanıtlaSil
  2. harika .bunları nasıl yaşatmak lazım çok merak ettim.güzel bir hediye olur. SEVGİLER

    YanıtlaSil
  3. Teşekkürederim. Hem yapması hemde seyretmesi dinlendiriyor gerçekten. Beğendiğinize sevindim...

    YanıtlaSil
  4. çok ilginç değişik geldi çok hoşuma gitti daha önce bununla ilgili birşey duymamıştım kendi fikriniz mi?

    YanıtlaSil
  5. Merhaba Pınar, mail adresini bloğunda göremediğim için buraya yazıyorum. İnternette gezinirken bu güzel terrariumları gördüm. Sanada gelecekteki çalışmalarında ilham olabilirler diye düşündüm.
    http://design-milk.com/litill-terarriums/
    Bu da linki:) İyi çalışmalar canım:)

    YanıtlaSil
  6. Teşekkürederim.Adada oturduğum için doğayla içiçe yaşıyorum.Ne yapabilirim diye düşünürken Yabancı bir sitede çok büyüklerini gördüm.Akvaryum boyutunda.Aslında bunlar susuz akvarumlar.
    Kertenkele,karınca,yılan gibi hayvanları besliyorlar.Bende bunu küçük kavanozlara uyguladım.

    YanıtlaSil
  7. Gönderdiğin linke baktım,çok güzeller gerçekten.Teşekkürler.Bende yenilerini yaptım ama resimlerini yayınlayamadım.En yakın zamanda resimlerini çekeceğim.Bakalım bu yeni yaptıklarımı beğenecekmisin...

    YanıtlaSil
  8. Terrarium.... yanii kavanozdaki bahçe... bu çok acayip iyi bir çalışma... anaokulu öğretmeniyim ve şu anda doğum iznimdeyim ama işe başlar başlamaz öğrencilerimin her birinin bir Terrarium yetiştirmesi için öncülük edicem... tabii doğacak olan üçüzleriminde ileride mutlaka bir Terrariumu olmasını isterim... çalışma çok başarılı, yaratıcı ve geliştirici... teşekkürler...

    YanıtlaSil